Workshop

Workshops

 

Vriendinnen • Verjaardag • Verwennen

 

Zin om een leuke, gezellige en leerrijke avond te spenderen waarin alles draait om je huid en verzorging, waarin je goede producten leert kennen en waarom deze belangrijk zijn voor onze huid. Schrijf je dan in voor de beautyworkshop en geniet van de zalige producten  die we gaan testen op onze huid.

Over mij!

 

 Graag wil ik mijn kennis met jullie delen en leg ik stap voor stap uit hoe je uw huid thuis verzorgd met de juiste producten. Zo krijg je weer een stralende huid en houd je ze mooi, glad en gezond. Uw huid is kostbaar dus draag er zorg voor!

Als schoonheidsspecialiste is de keuze in producten even groot als voor jullie. Er zijn heel veel goede producten op de markt maar ook heel veel foute. Ik verdiep me hier graag in om zo voor julie maar ook voor mezelf de juiste er tussen uit te kiezen. En dit wil ik graag met jullie delen om er elke dag een ritueel van te maken.

- groepjes van max. 4 personen

- persoonlijk advies

- gebruik van producten en materiaal

- 2 uur verwennerij

 

Aan het werk!

 

We gaan ons eerst verdiepen in onze gewoontes, wat doen we juist en wat doen we fout. Ken ik wel mijn huid? Gebruik ik de juiste producten? We gaan ontdekken dat sommige ingrediënten de huid juist goed doen of juist helemaal niet. 

Onze huid, onze verzorging en ons ritueel.

 

- Kennis van producten en je huid

- Een volledig schoonheidsritueel uittesten op jouw huid

- Drankje en snackje

- Goodiebag

- € 49 per persoon (incl. €30 euro voor aankoop van producten)

 


                            Annuleren

Workshops dienen betaald te worden bij reservering. Indien je 24u op voorhand annuleert krijg je de kans om je workshop op een ander moment in te plannen. Indien je later dan 24 u op voorhand annuleert of niet komt opdagen zal je hiervoor geen terugbetaling ontvangen.

Camée Plus

Pieter Reypenslei 21

2640 Mortsel

03/440.17.76